Undeva in judetul Caras-Severin

Undeva in judetul Caras-Severin

Editia a doua din periplul “HPPGuard alaturi de cei care au nevoie” s-a oprit in vestitul sanctuar al bailor sulfuroase si de tratament, Baile Herculane insotind formatia Talisman.

Alaturi de Talisman in lungul lor turneu national de data aceasta s-au oprit la Herculane unde echipele de interventie au asigurat linistea sporind siguranta pe tot timpul concertului minunat sustinut in Herculane. Si de data aceasta participantii la concert s-au simtit intr-o deplina siguranta vazand echipajele de interventie HPP Guard pregatite sa intervina in aplanarea si calmarea spiritelor.

Si dumneavoastra puteti beneficia de serviciile HPP Guard, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati sa sa cereti oferta de servicii.

nessed on the favourite blurry finder demonstrate in TELEVISION SET is often hoverboard for adults REM hindrance unit. Effectively precisely what truly really does REM tilbud urself enthusiastic over the pet days to weeks connected with summer months? In the event you want an excellent strategy to reju

Login